OVER MIJ

Patricia Pennin

Blog

Als energiewerker en sjamane maak ik veel dingen mee tijdens mijn consults en behandelingen. Om meer inzicht te krijgen in wat ik doe en mijn ervaringen met jullie te delen, heb ik besloten om hier een blog van te maken. Kies onderstaand een blog uit die jou interessant lijkt. Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen. 

De kracht van intenties manifesteren

Als dierentolk spreek ik veel dieren, zowel wilde dieren als huisdieren. Ik was net gestart als dierentolk toen Koen de kater mijn pad kruiste. Hij zat niet lekker in zijn vel, had geen interesse in zijn leven, was timide en achterdochtig. Iemand die met hem begaan was had mijn hulp ingeschakeld. Bij onze eerste kennismaking wilde Koen niet veel zeggen en reageerde agressief. Hij verwachtte een agressieve reactie van mijn kant maar deze bleef echter uit. Ik bleef kalm en deed mijn werk...

Lees meer ⟶

Meer informatie aanvragen of interesse naar een consult?

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,