OVER MIJ

Patricia Pennin

Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Dancer of Life;
spiritueel coach, sjamane, dierentolk en kruidengeneeskundige

Kort door de bocht houdt dit in dat ik mij bezighoud met het werken met energie en het helen van mens, dier en natuur waarbij ik mens en dier terug begeleid in hun eigen kracht. Ik heb mij hier in de loop van de jaren op verschillende manieren in ontwikkeld.

1

Mijn roots liggen in Colombia, maar ik woon al 31 jaar hier in Nederland.
Mijn levenspad is niet bepaald zonder hindernissen geweest de afgelopen 37 jaar. Al op vrij jonge leeftijd leerde ik de harde kant van het leven kennen. Echter, dit bleek onderdeel van het leerproces om mijzelf klaar te stomen om mijn werk uit te kunnen oefenen.

1

Al vanaf jonge leeftijd heb ik mij verbonden gevoeld met de natuur. Ik hielp ieder dier in nood.
Op mijn negende maakte ik voor het eerst bewust kennis met spiritualiteit d.m.v. transcendente meditatie. Na een aantal jaren veranderden de meditaties in trancereizen. Tijdens deze reizen ontmoette ik verschillende Kracht- en Totemdieren, gidsen, voorouders en ik reisde naar, voor mij, nieuwe werelden. Al die tijd vond ik deze trancereizen heel normaal en dacht ik dat iedereen dit ervaarde tijdens meditaties.

1

Toen ik vijftien jaar was, liet mijn hond mij kennismaken met telepathie. Ik raakte haar kwijt tijdens het uitlaten en hoorde iemand uit het niets mij roepen. Het bleek mijn hond te zijn. Ik was heel verrast en kon niet geloven dat deze manier van communiceren bestond.
Vanaf mijn twintigste jaar begon ik mij spiritueel heel snel te ontwikkelen en besloot ik mij te verdiepen in het sjamanisme en energiewerk. In 2010 besloot ik een cursus telepathisch communiceren te doen, n.a.v mijn kat die kwijt was. Deze cursus bracht niet alleen mijn kat terug na tien maanden, maar ik ontdekte ook dat ik afstam van een lange lijn sjamanen en healers. Mijn reis zette zich voort…

Mijn taak als spiritueel coach, sjamaan en dierentolk

Het duurde heel lang voordat ik accepteerde een geboren energiewerker en sjamane te zijn en dat dit mijn pad is om te bewandelen. Ik besefte dat dit een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Energiewerker en sjamane zijn is niet zozeer alleen in functie zijn wanneer de situatie zich voordoet, het is een bewuste levenswijze waar ook naar gehandeld dient te worden.

Ik sta met één been in de wereld van de mens en met het andere been in de Andere Wereld (wereld van o.a. de natuur en spirits). Mijn taak is beide werelden te verbinden, waarbij ik de mens help weer de connectie te vinden met de natuur. Door deze hernieuwde connectie met de natuur is de mens weer in staat de diepe connectie met zichzelf aan te gaan. Het resultaat hiervan is dat het bewustzijn van het individu groeit en het besef komt dat alles in het leven met elkaar verbonden is.

Een andere taak die ik heb, is de bescherming van de natuur, dieren en planten. Boodschappen, kennis en wijsheden die Moeder Aarde en de Spirits hebben, dien ik weer door te geven aan de mens met als doel de mensheid als geheel en de mens als individu heel te maken.

Opleidingen en cursussen

Door de jaren heen heb ik verschillende workshops, cursussen en opleidingen gevolgd voor meer verdieping in mijn werkveld.

Maart 2011

Cursus Telepathisch communiceren met dieren en de natuur, Gerrie Huijts, Ede

Aug 2012

Workshop Telepathic communication with horses, Martha Williams

2011-2012

School voor sjamanisme, Valthe. Certificaat behaald

Aug 2014

Shamanic teachings, Mirre, Drenthe

Dec 2014

Teachings, Dancing Thunder, Voorschoten

Dec 2015

Cursus soulretrieval, Petra Giesbergen, Etten-Leur

Sept 2016

Reiki I, Nederlof Centrum, Amsterdam. Certificaat behaald

Nov 2017

Life Blueprint, Orassy, Rotterdam

Okt 2016 tot heden

Member van BTC, Inge Blei, Rotterdam

2017 tot 2021

Vakopleiding Kruidengeneeskunde, Het Kruidenrijk, Haaren. Diploma behaald

Opleidingen en cursussen

Door de jaren heen heb ik verschillende workshops, cursussen en opleidingen gevolgd voor meer verdieping in mijn werkveld.

Meer informatie aanvragen of interesse naar een consult?

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,