OVER MIJ

Patricia Pennin

Sjamanistische behandelingen

Als energiewerker en sjamane heb ik diverse diensten ontwikkeld die ik aanbied. Gezondheid in het sjamanisme houdt in dat ieder individu (mens en dier) in balans hoort te zijn. De gezondheid van het fysieke lichaam gaat hand in hand met de gezondheid van de psyche, de energetische huishouding en het emotioneel lichaam en vice versa. Het betekent dat sjamanistische en energetische behandelingen uitgaan van een holistische aanpak.

*Alle kosten zijn niet BTW plichtig en exclusief reiskosten 

Voor €77,-

Healing sessie

Tijdens een healing sessie wordt er puur gewerkt met energie, waarbij diepere lagen van jou worden geheeld. Door middel van een handoplegging kan ik waarnemen waar energetische blokkade(s) zijn. Dit kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch vlak zijn. Ik hef deze blokkade(s) op en laat jouw levensenergie weer stromen.

Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat ik tijdens een healing sessie altijd informatie doorkrijg over ervaringen in jouw (vorige) leven(s). Samen met jou kijk ik hiernaar en wordt er een plan opgesteld hoe we deze stukken kunnen helen. Vooraf aan de sessie is er ruimte om vragen te stellen en informatie te geven aangaande de reden van je bezoek.

Een healing sessie kan uitkomst bieden wanneer geen duidelijke antwoorden worden verkregen bij een medisch specialist of wanneer je tegen vraagstukken op blijft lopen op diverse vlakken.

N.B; Een healing sessie is geen vervanging voor een consult bij je huisarts of een andere medisch specialist. Bij lichamelijke of psychische klachten contacteer altijd eerst je huisarts.

Maak een afspraak ⟶
Voor €55,-

Zoektocht naar je Kracht-, Totemdier

In het sjamanisme wordt vaak gewerkt met Kracht- en Totemdieren. Kracht- en Totemdieren zijn gidsen die iedereen bij zich heeft. Zelfs dieren kunnen één of meerdere Kracht- en Totemdieren hebben (echt waar!). Ik heb geleerd en ervaren dat er een verschil is tussen een Kracht- en Totemdier.

Een Krachtdier is een Spirit gids die al sinds je geboorte aanwezig is. Je Krachtdier ondersteunt je in je leven, het is je beschermengel, voorziet je van advies en raad en steunt jou door dik en dun.

Doordat ik in verbinding was en ben met mijn Krachtdieren, voel(de) ik mij hierdoor niet langer alleen in moeilijke periodes en weet ik dat ik word ondersteund.

Een Totemdier is een gids die tijdelijk aanwezig is in ons leven. De tijdsduur kan een dag tot wel enkele jaren zijn. Zijn doel is jou wegwijs maken tijdens een belangrijke periode in je leven en natuurlijk ondersteunt dit Totemdier jou in je ontwikkeling en in je dagelijks leven. Zij wil jou als het ware antwoorden geven op belangrijke vragen in je leven.

Kracht- en Totemdieren kunnen zowel kleine Mier zijn als Adelaar. Ieder dier heeft zijn/haar verborgen talenten en krachten.

Interesse naar jouw Kracht- of Totemdier?

Maak een afspraak ⟶
Voor €77,-

Trancereizen begeleiden

Door mijn jarenlange ervaring met trancereizen begeleid ik mensen in trancereizen op zoek naar antwoorden op levensvragen, healing en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Trancereizen maken, is voor mij puur met energie werken. In mijn werk gebruik ik geen hallucinerende kruiden, paddenstoelen of andere middelen. Ook maak ik geen gebruik van instrumenten.

Trancereizen is een techniek waarbij ik als sjamane in een altered state reis naar andere dimensies. Dit zijn andere werelden waarin ik mij afstem op de hogere frequenties van het Bestaan. Door trancereizen te maken, ben ik in staat contact te maken met Kracht- en Totemdieren, andere gidsen, voorouders, maar ook Engelen en opgestegen meesters, waaronder Maria.

Door trancereizen te maken, kan ik ook contact leggen met overleden dierbaren (mens en dier).

Wil je middels een trancereis op zoek gaan naar antwoorden, dan kan ik jou hierin begeleiden. Hierbij is het voorwerk een belangrijk onderdeel van de trancereis. Ik bereid je voor op jouw reis door je goed te laten aarden om de verbinding met je lichaam en de aarde te behouden. Vervolgens maak ik je klaar om in een altered state over te gaan waarna de trancereis kan beginnen.

Tijdens je reis houd ik jou goed in de gaten en stel vragen wanneer ik merk dat je ergens vastloopt. Na de trancereis bespreken we jouw reis, antwoorden en inzichten.

Maak een afspraak ⟶
Voor €77,-

Soulretrievals

Door in je jeugd, je huidige leven, maar ook in vorige levens opgelopen trauma’s kan het gebeuren dat je het gevoel hebt een deel van jezelf kwijt te zijn. Dit gevoel kan zich zelfs uiten in de vorm van fysieke klachten. In het sjamanisme spreekt men van een verloren zielsdeel.

Door een soulretrieval te doen, wordt dat verloren zielsdeel teruggehaald waardoor je weer compleet en in balans bent. Na een soulretrieval kun je weer in je eigen kracht staan en ervaar je meer innerlijke rust. Deze healingmethode werkt door naar je fysieke lichaam.

Maak een afspraak ⟶

(Spirituele) Coaching sessies

Ieder mens is uniek en bewandelt zijn/haar eigen levenspad. Tijdens het bewandelen van dit pad ben je onderhevig aan verandering en groei. Deze groei kan gepaard gaan met pijn, zeker tijdens of na een crisis. Een crisis laat je schrikken en maakt je bewust dat er iets in je leven niet vloeiend stroomt. Wanneer je even stilstaat bij dit moment, ontwikkelen zich allerlei vragen waar je niet direct een antwoord op hebt. Dit kan voor verwarring zorgen en disbalans.

Een coaching bij mijn praktijk Dancer of Life biedt jou handvatten en begeleiding om antwoorden en inzichten te krijgen aangaande je leven. Het doel is jou weer te begeleiden naar je authentieke Zelf, waarbij je in je eigen kracht komt te staan en de balans wordt gevonden waar jij naar op zoek bent.

Mijn werk is puur en eerlijk en hierdoor direct. Dit betekent dat ik jou een spiegel voorhoud om zaken duidelijk te krijgen waar jij tegenaan loopt in je leven. Tegelijk is er ook de liefdevolle begeleiding waarin jij wordt ondersteund om de crisis en trauma’s in je leven te kunnen helen en vergeven.

Voor €95,-

Coaching beginnende Lichtwerkers

Wanneer je ontdekt een energetisch werker te zijn, kun je, ongeacht welke leeftijd, ook bij mij terecht. Ik weet als geen ander hoeveel vragen er zijn als beginnende energiewerker. Toen ik eindelijk dit pad besloot te bewandelen, had ik vele vragen en omdat ik geen begeleider had die mij uitleg kon geven over mijn spirituele ontwikkeling, diende ik hier zelf antwoorden op te vinden.

Sinds enkele jaren weten beginnende energiewerkers hun weg naar mij te vinden. Ik begeleid hen onder andere bij het vinden van hun specialisme, geef handvatten en leg uit hoe energie werkt, begeleid hen in het vinden van hun gidsen, Krachtdier(en) en nog meer.

Wil jij je verder ontwikkelen als energiewerker? Neem dan contact met mij op.

Maak een afspraak ⟶

Meer informatie aanvragen of interesse naar een consult?

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,