OVER MIJ

Patricia Pennin

Consulten

'Ik geef huisdieren een stem'

Mijn werk als dierentolk bestaat uit het maken van telepathisch contact met (huis)dieren. Doordat ik telepathisch kan communiceren met (huis)dieren, ben ik in staat hun boodschappen aan de companions (‘baasjes’) door te geven. Tegelijkertijd vertel ik aan de dieren wat jij graag van ze wenst betreffende hun gedrag.

Bij een consult vertaal ik gedrag, emoties en informatie van dier naar mens en van mens naar dier. Naast antwoorden die worden verkregen, worden ook inzichten, advies en levenslessen meegegeven.

Het resultaat van zo’n consult is dat je een beter beeld van jouw (huis)dier krijgt en er een dieper begrip en respect ontstaat. Hierdoor wordt jullie relatie nog hechter en liefdevoller.

*Alle kosten zijn niet BTW plichtig en exclusief reiskosten 

Dierentolk Consult op afstand

Een consult kan worden aangevraagd voor onder andere:

Nieuwsgierig naar de gedachte van jouw huisdier? Klik op de knop om een afspraak te maken.

Voor € 99,-

Voor €66,-

Consult met een overleden huisdier

Mensen wier huisdier is overleden, komen ook naar mijn praktijk Dancer of Life voor een consult.

Redenen om een consult te nemen, zijn de troost die jij ervaart als je weet waar je overleden dier is, of zij/ hij gelukkig is op de nieuwe plek, maar ook om te weten of jouw huisdier een gelukkig leven heeft gehad.

Ook dit consult geeft antwoorden op vragen en brengt verder healing, troost en berusting aan jou als nabestaande. Door de antwoorden die worden verkregen, ben jij in staat je verdriet goed te verwerken en je verlies krijgt een plek waardoor het rouwproces korter duurt (is de ervaring van mensen die een consult hebben aangevraagd).

Daarnaast geven overleden dieren inzichten en boodschappen mee met als doel jou weer gelukkig te zien.soulretrieval kun je weer in je eigen kracht staan en ervaar je meer innerlijke rust. Deze healingmethode werkt door naar je fysieke lichaam.

Maak een afspraak ⟶

Telepathie, de universele taal

Telepathie zie ik als de universele taal die iedereen kan spreken en door iedereen wordt begrepen (ook door de mens). Wanneer een baby wordt geboren, is die in staat telepathisch te communiceren. Zodra het kind leert spreken, raakt telepathie op de achtergrond en vanaf de periode dat het naar school moet, verdwijnt deze taal doordat de ratio het overneemt van de intuïtieve communicatie.

Telepathie is een samengesteld woord van het Griekse télé (op afstand) en patheia (ontvankelijkheid), wat kan worden vertaald als meevoelen op afstand. Voor mij is deze manier van communicatie heel puur en echt, waarbij ik tot in de kern kom. Dit wordt mogelijk gemaakt, omdat ik mij heel bewust verbind met het dier (of de mens).

Telepathisch of intuïtief communiceren is een conversatie voeren met behulp van gevoelens waarbij de informatie via beelden, emoties en gedachten wordt verkregen. Mijn taak is deze informatie te vertalen naar de mens zodat jij alles begrijpt.

Maak een afspraak ⟶

Een consult aanvragen of meer informatie weten?

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,