OVER MIJ

Patricia Pennin

Blog

De kracht van intenties manifesteren

Als dierentolk spreek ik veel dieren, zowel wilde dieren als huisdieren. Ik was net gestart als dierentolk toen Koen de kater mijn pad kruiste. Hij zat niet lekker in zijn vel, had geen interesse in zijn leven, was timide en achterdochtig. Iemand die met hem begaan was had mijn hulp ingeschakeld.

Bij onze eerste kennismaking wilde Koen niet veel zeggen en reageerde
agressief. Hij verwachtte een agressieve reactie van mijn kant maar deze bleef echter uit. Ik bleef kalm en deed mijn werk.

Door zijn agressieve gedrag kende hij weinig genegenheid omdat men hem eng vond. En hij was ook geen genegenheid gewend. Mijn taak was Koen open te stellen voor liefde en genegenheid en hem laten zien dat het goed was liefde te ontvangen. Beetje bij beetje haalde ik Koen uit zijn ommuurde veiligheid. Ik liet hem inzien dat hij een zeer krachtig wezen was, in staat veel zaken te manifesteren en dat hij een heel bijzondere kat was. Ook nam ik hem mee naar de Universele Bibliotheek waar
Koen alle informatie kon vinden die hij nodig had om zijn leven te veranderen.

Na een aantal dagen kreeg ik een video te zien waarin Koen zich liet aaien door zijn verzorgers en hij gaf zelfs kopjes! Iets wat hij voorheen niet deed. Koen was een totaal andere kat geworden! Hij had zijn leven 180 graden veranderd! Wat was ik blij voor hem. Van een timide kater, die geen zin had in het leven, veranderde hij in een heel krachtig persoon die goed kon manifesteren!
Bij één van onze laatste gesprekken liet Koen weten spoedig zijn gouden mand te krijgen. Na dit gesprek hoorde ik alleen maar goede berichten over Koen en toen kwam inderdaad het geweldige nieuws dat Koen was geadopteerd! Het was hem gelukt!

Wat was ik onder de indruk van deze kater en zijn innerlijke kracht! Hij wist zijn intenties duidelijk te
manifesteren met als grootste beloning zijn gouden mand!

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,