DANCER of LIFE

Spiritueel coach & Dierentolk

Ervaringen van anderen

Klik op de pijlen om een aantal ervaringen van anderen te lezen. Benieuwd waar ik jou bij kan helpen? Bekijk mijn aanbod van spiritueel coaching en consulten.

Mijn poes was in een korte tijd overleden en ik kon mijn verdriet maar niet verwerken. Had nog zoveel vragen en voelde mij ook schuldig. Had ik het wel goed gedaan? Had ze pijn gehad? Via een goede vriend die Patricia had ontmoet op de earth angel fair, kwam ik in contact met Patricia. Zij was mijn reddende engel. Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,

Lieve Patricia, omdat mijn poes ernstig ziek was heb ik jouw hulp ingeroepen. Ten eerste wil ik je graag bedanken voor de oprechte, warme, liefdevolle en aandachtige manier waarop jij jou mooie werk doet. Ik heb heel veel gehad aan het gesprek wat je had met mijn poes en ik weet zeker dat jouw healingen een grote bijdrage hebben gehad aan de genezing van mijn poes.

Nogmaals heel erg bedankt, mocht het nodig zijn boek ik van harte weer een consult bij jou. Heel bijzonder, hoop dat je veel dieren en hun baasje mag begeleiden/inzicht geven. Liefs, Emily

Een aantal jaren geleden kwam ik bij Patricia Dancer of Life terecht vanwege onze geadopteerde hond Tosca. Door af te stemmen op Tosca en haar een stem te geven, kregen wij als gezin, handvatten om met haar gedrag om te gaan. Dit heeft ons en Tosca enorm geholpen, er ontstond begrip en de verbinding is liefdevoller en sterker geworden.

Zelf ben ik met fysieke klachten en levensvragen ook bij Patricia aan het juiste adres. Zij houdt mij liefdevol spiegels voor, ondersteunt mij met haar kennis over kruiden en raakt energetisch diepere lagen, waar ik zelf niet bij kom. Dit brengt mij een zachtere kijk op mijzelf en ondersteunt me in de reis naar mijn kern. Mijn zoon komt ook graag bij haar, zij begeleidt hem in zijn gevoeligheid en spirituele ontwikkeling. Wijn zijn erg dankbaar voor haar liefdevolle begeleiding!

Ik ken Patricia nu al een paar jaar. Via via een consult aangevraagd voor mijn overleden hond Loui. En zo van het één naar het ander. Steeds meer consulten, vragen tussendoor. Ze staat altijd klaar en het zijn supermooie readingen. Patricia ziet verder waar mijn kwaliteiten liggen en steunt mij ook deze te ontwikkelen.

Kortom: Lief, geduldig, gezellig en onzelfzuchtig. Ik raad iedereen aan een consult af te nemen. ❤️ Claudia

Vorige
Volgende

Activiteiten

Hieronder worden alle actuele activiteiten weergegeven die Dancer of Life organiseert.

Blog

De kracht van intenties manifesteren

Als dierentolk spreek ik veel dieren, zowel wilde dieren als huisdieren. Ik was net gestart als dierentolk toen Koen de kater mijn pad kruiste. Hij zat niet lekker in zijn vel, had geen interesse in zijn leven, was timide en achterdochtig. Iemand die met hem begaan was had mijn hulp ingeschakeld.

Bij onze eerste kennismaking wilde Koen niet veel zeggen en reageerde agressief. Hij verwachtte een agressieve reactie van mijn kant maar deze bleef echter uit. Ik bleef kalm en deed mijn werk.

Een consult aanvragen of meer informatie weten?

Dankzij haar heb ik antwoorden gekregen en haar overlijden een plekje kunnen geven. Ik heb ook boodschappen van mijn vrouwtje gekregen die ik dichtbij mijn hart draag. Ik heb door Patricia alles een plekje kunnen geven.

Patricia, je bent een intens lieve, prachtige vrouw die mens en dier verbindt. Ga door met je mooie werk. Liefs,